maandag 7 maart 2011

Druk bezig met showroom.

De showroom is in onze schuur gevestigd. We wilden graag een winkeltje openen in de schuur, maar helaas had de gemeente 's-Hertogenbosch een andere mening. Het paste niet in het bestemmingsplan. Je mag wel van alles aan huis beginnen, zoals voetpedicure, kappers, ateliers, enz...., maar een klein winkeltje met leuke woonaccessoires en kado-artikelen niet. Vreemd, want uiteindelijk is het toch allemaal om wat te verdienen met iets wat je leuk vindt om te doen. Máár goed, het is niet anders.
Dus hebben we een showroom destijds gemaakt. Mensen willen graag komen kijken en daarom hadden we het allemaal wat gezelliger aangekleed. Ook was het makkelijk ivm beurzen en markten. Zo kun je alles meteen inpakken en alles is al geprijsd. Overzichtelijk en ook nog eens leuk om te laten zien.
Nu zijn we 3 jaar verder en de ruimte is véél te klein geworden, dus zijn we bezig met het opknappen van een nieuwe grotere ruimte. Het is en blijft toch een schuur, maar het gaat er weer leuk en gezellig uitzien. Hier alvast een kijkje :


Mijn man had 2 borden laten maken van Het Linderhofje. Hij heeft er één buiten bij de voordeur opgehangen, zodat iedereen ons kan vinden. En als Het Linderhofje open is, wordt er aan de poort ook nog een bord gehangen. Zo weet je dat je daar verder kunt lopen richting de showroom.


Binnenkort gaat het officieel open en is Het Linderhofje op een paar vaste dagen open. Hoe en wat krijg je nog te horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten