maandag 15 december 2014

Prijs gewonnen op de Winterfair te Geertruidenberg

Zaterdag 13 december stonden we op de Winterfair in Geertruidenberg, waar we geheel onverwacht tot winnaars werden uitgeroepen voor de meest sfeervolle en mooiste kraam van de winterfair. We werden zelfs gefilmd en geïnterviewd door de lokale tv. Erg leuk en we hebben veel plezier gehad.

Het was lekker druk en de mensen waren erg gezellig. Er hing een leuke en gezellige sfeer, zoals er op een kerstmarkt/winterfair hoort te zijn. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.



**********
Aankomende zondag 21 december kunnen we het nog eens overdoen in Drunen op het Dickensfestijn. 
Het begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

De klok wordt daar dan weer teruggedraaid en het straatbeeld veranderd in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Ruim 400 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven : van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot David Copperfield, van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden. Er is een dagprogramma samengesteld met veel optredens en natuurlijk een leuke kerstmarkt, waar Het Linderhofje dus ook zal staan. We hebben er zin in en we hopen dat het een succes gaat worden.

De entree is gratis, dus kom gezellig zondag 21 december naar Drunen.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie hebben gewonnen. Wij waren afgelopen zondag op de kerstmarkt in Bourtange. Veel te druk en dus ook niet veel gezien.
    Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Nancy, te druk is ook niet fijn, want dan kun je inderdaad niets zien. In Geertruidenberg was het ook wel heel druk, maar er was voldoende ruimte. Bedankt voor je berichtje.

      Verwijderen