zondag 15 januari 2012

Binnenkort verwacht.........

Het is misschien wat laat, maar in Januari mag het nog. Ik wil graag iedereen een goed 2012 toewensen met veel gezondheid, liefde, gezelligheid en geluk !

**********

De beurzen zijn volop in gang en ik heb er al weer een aantal bezocht. Ik heb volop genoten van alle nieuwe spullen en mooie combinaties van kleuren en materialen.

De kleuren voor 2012 zijn wit, lichte tinten grijs, pastel, maar ook hele felle kleuren. Dit laatste past meestal niet in een landelijke en klassieke inrichting. Toch is het erg leuk om één kleur door te voeren in je inrichting. Er is altijd wel één kleur die je mooi vindt. Grotere basis stukken kun je beter in een rustige kleur houden en de kleinere accessoires eventueel in een kleurtje. Je schaft een aantal leuke accessoires aan in jouw kleur en intergreer ze in je inrichting. Zo heb je toch wat meer kleur in huis en ben je er op uitgekeken, dan kun je het vervangen door andere accessoires in een andere kleur. Zo blijft je inrichting fris en nieuw en de kosten laag.

**********

Ik heb weer veel mooie artikelen besteld. Ze zijn in rustige kleuren, zodat je ze altijd kunt combineren.  Komende maanden gaan ze binnen komen. Hier alvast een klein overzicht van een aantal artikelen.


 Kom daarom af en toe een kijkje nemen in de winkel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, want dan word je op de hoogte gehouden wanneer de spullen binnen zijn. 

**********

Er zijn al veel artikelen weg van Dushi, maar er is nog genoeg keus. Dus zoek je iets leuks voor de kinderkamer en/of een kraamcadeau, neem dan nu je voordeel. Op=op.

dushigekleurd.jpg

**********